Novosti

Wolf Condominium: Stvaramo novu turističku vrijednost u Kolašinu

Wolf Condominium, novi turistički kompleks u Kolašinu, u svom sastavu ima hotel visoke kategorije, ekskluzivni restoran, wellness i spa, a nalazi se na nekoliko minuta od centra grada i ski staza.  

Budućnost crnogorskog turizma leži prije svega u sjevernom regionu, kažu eksperti, a imajući u vidu sve brže stilove života, ono što pruža mir i povratak prirodi u narednom periodu biće sve atraktivnije i potreba sve većeg broja ljudi, kako iz Crne Gore, tako i šire. U cilju odgovora na ovakve potrebe tržišta i društva nastao je Wolf Condominium, koji za cilj ima da, kroz koncept kondo hotela i turističkih apartmana i stanova, stvori jedinstveno planinsko mjesto za odmor i investiciju, a Kolašinu kao gradu i turističkoj privredi sjevera Crne Gore da doprinos.

“Na svega par minuta hoda od centra Kolašina i deset minuta vožnje od ski staza, okružen jedinstvenom planinskom prirodom, Wolf Condominium predstavlja savršeno mjesto za odmor, ali i vrlo profitabilnu investiciju. Kolašin je turistička destinacija koju čeka blistava budućnost. Zahvaljujući autoputu koji će uskoro biti otvoren, udaljenost Kolašina i 43 kilometra skijaških staza koje su u njegovom okruženju, od Podgorice i najvećeg i najpovezanijeg aerodroma u zemlji je manje od sat vremena. Iz svih ovih razloga, vrlo je izvjesno da će Kolašin postati vrlo atraktivan grad za investiranje i boravak,” naveli su iz Wolf Condominium-a. “Imajući to u vidu inicirali smo izgradnju kondo hotela sa 60 hotelskih jedinica, koje će biti na prodaju krajem godine i 64 stanova i turističkih apartmana, koji su u prodaji od prošlog mjeseca. Interesovanje je ogromno, što potvrđuje našu procjenu o atraktivnosti Kolašina i sigurnosti povrata investicije za potencijalne kupce” istakli su iz kompanije. U sklopu kompleksa kupci će imati spa i wellness, zajedno sa teretanom i bazenom, te ekskluzivni restoran gastronomskog koncepta jedinstvenog na sjeveru Crne Gore i hotelski bar, a poslovni prostori u sklopu kompleksa, koji su takođe na prodaju, pažljivo dodjeljivani komplementarnim brendovima i biznisima, tako da posjetioci i vlasnici stanova u sklopu kompleksa imaju sve što im je potrebno za kvalitetan odmor. 

Sa strane, izdvojeno I boldovano: Wolf Condominium kompleks podrazumijeva kondo hotel sa 60 hotelskih jedinica, koje će biti na prodaju krajem godine i 64 stana i turistička apartmana, koji su u prodaji od prošlog mjeseca.

Rok za izgradnju kompleksa vrijednosti oko 15 miliona eura i obima 13.000 kvadratnih metara je tri godine, a kruna projekta je svakako izgradnja hotela kategorije 4 i više zvjezdica. “Razgovarali smo sa velikim brojem operatera, a pri odabiru bio nam je bitan ne samo kvalitet u hotelskom i ugostiteljskom smislu, već i da to bude brend koji će imati senzibilitet prema sredini i zajednici u kojoj se nalazi, jer želimo da u mjeri mogućeg doprinesemo Kolašinu, da budemo njegov sastavni dio i dobar član društva” istakli su iz kompleksa Wolf Condominium. Operater će biti zadužen i za održavanje cjelokupnog kompleksa, ne samo kondo hotela, već i stanova i turističkih apartmana, što osigurava kvalitet cjelokupnog kompleksa, te vlasnicima jednu brigu manje za njihovu investiciju.   

Sa strane, izdvojeno I boldovano: Rok za izgradnju kompleksa vrijednosti oko 15 miliona eura i obima 13.000 kvadratnih metara je tri godine.

“Zbilja nam je cilj da ovim kompleksom stvorimo zajednicu, koja će na jednom mjestu imati sve što joj je potrebno za relaksiran odmor, a koja pritom nije odvojena od samog grada, već je njegov sastavni dio. U tom kontekstu želimo da budemo i odgovoran poslodavac i radujemo se da u Kolašinu pružimo šansu velikom broju ljudi i biznisa da kod nas pronađu zaposlenje ili priliku za unaprijeđenje svog poslovanja” zaključuju iz kompleksa Wolf Condominium.Za više informacija o uslovima prodaje zainteresovani mogu ostvariti kontakt putem email adrese info@wolfcondominium.me.