Novosti

Uspješna prodaja kondo jedinica u Wolf Condominium kompleksu

Prodaja hotelskih soba i apartmana na jednoj od najatraktivnijih lokacija za investiciju, u Kolašinu, privlači veliku pažnju domaćih i stranih kupaca.

Iako je prodaja hotelskih jedinica u sklopu kondo hotela kompleksa Wolf Condominium u Kolašinu otpočela prije svega nekoliko sedmica, interesovanje kupaca je veliko, pa je tako veliki broj jedinica već prodato ili rezervisano.

Investitor, BB Invest Group, ne krije zadovoljstvo ovakvim rezultatima. “Očekivali smo veliko interesovanje, jer smo uvjereni u kvalitet i jedinstvenost onoga što nudimo na tržištu, ali moramo biti naročito ponosni kada vidimo da i partneri i kupci to prepoznaju. Izgradnja napreduje po planu, te očekujemo da ćemo vrata hotela otvoriti tokom 2024. godine, kako smo i najavili,” istakao je Marko Čanović, izvršni direktor BB Invest Group-a.

U ponudi su dva tipa jedinica: hotelske sobe kvadrature od 25,24 m2 do 28,53 m2 i hotelski apartmani kvadrature od 43,62 m2 do 99,97 m2. Jedinice su opremljene po najsavremenijim standardima enterijera osmišljenog do najsitnijih detalja, koji odgovaraju planinskom stilu, istovremeno pružajući komfor, udobnost i prijatnost. 

Kondo hotel će u svom sastavu imati spa & wellness centar, te bar i restoran gastronomskog koncepta jedinstvenog na sjeveru Crne Gore. Operater hotela biće menadžment kompanija Casa Hospitality Management u okviru koje posluje renomirana hotelska grupacija Casa del Mare, dobitnik nekih od najprestižnijih ugostiteljskih i menadžment nagrada u zemlji i regionu.

Novi hotel nalazi se na idealnoj lokaciji, u blizini centra grada, ali i desetak minuta vožnje od skijališta, što doprinosi njegovoj atraktivnosti i posebnoj pogodnosti za sve posjetioce. Sama destinacija, Kolašin, predstavlja regionalni turistički centar i mjesto je koje živi cijele godine, i zimi, ali i ljeti, a sa izgradnjom autoputa postao je najbolje povezana destinacija sjevera Crne Gore, što ga čini ne samo dobrim mjestom za odmor, već i za investiranje. “Upravo je ovo jedan od razloga zašto smo naišli na dobar odziv od strane zainteresovanih kupaca,” ističe Čanović. “U svemu što radimo, od same izgradnje, pa do sadržaja kompleksa i hotela, biramo najbolje za naše posjetioce i kupce, time čineći njihovu investiciju dobrom i isplativom,” zaključio je on.

Više informacija o ponudi i cijenama hotelskih jedinica zainteresovani mogu dobiti na našoj web stranici www.wolfcondominium.me ili putem maila info@wolfcondominium.me i telefona 067 999 888.