Stanovi

U dijelu potkrovlja i tavana sa sjeverne i južne strane Wolf Condominium kompleksa predviđeni su duplex stanovi različitih kvadratura, sa maksimalno iskoristivim prostorom i rasporedom.

Udobni i sofisticirani jednosobni, dvosobni i trosobni stanovi

Ukupan broj dostupnih stambenih jedinica je 16, čija se kvadratura kreće od 60m² do 107m². Stanovi za prodaju su planirani kao jednosobne, dvosobne i trosobne stambene jedinice.

Svi stanovi u Wolf Condominium-u garantuju užitak vanvremenske elegancije i udobnosti, stvarajući prostor koji je potpuno u skladu sa individualnim životnim stilom. U cilju osiguravanja određenog nivoa prefinjenosti i elegancije, posebna pažnja u izgradnji i dizajnu posvećena je i najsitnijim detaljima svih zajedničkih prostorija.

Savremeni duplex prostor s pogledom na planine

Svaka prostorija u stanovima projektovana je u skladu sa najnovijim trendovima u arhitekturi, a osjećaj udobnosti je dodatno pojačan visokim duplex galerijskim prostorom. Balkoni su uokvireni velikim prozorima za obilje dnevne svjetlosti i svježeg planinskog vazduha. Pored toga, iz svih stanova pruža se impresivan pogled na okolne planinske vijence, u zavisnosti od položaja stana.

Pored savršenog ambijenta, Wolf Condominium svojim stanarima omogućava korišćenje wellness i spa centra pod posebnim uslovima, sa širokim spektrom sadržaja za potpuno opušten i ispunjen život i boravak u kompleksu.