Novosti

Postanite vlasnik luksuzne nekretnine u srcu Kolašina!

Ulaganje u nekretnine na Sjeveru nikad nije bilo povoljnije, a ni sigurnije!

Prethodne godine nisu bile bez svojih izazova, a globalna zdravstvena kriza i neizvjesnost koju je donijela, učinili su da se teže odlučujemo na finansijske poduhvate bilo koje vrste. Međutim, Sjever Crne Gore razvija se ubrzano, a sa njime i Wolf Condominium, jedinstveni i luksuzni kompleks u Kolašinu, kojeg čine kondo hotel, turistički apartmani, stanovi i poslovni prostori, a čiji sadržaj i kvalitet garantuju sigurnost i isplativost investicije. 

Zainteresovani ste da saznate šta dobijate investiranjem u Wolf? 

Stambeni prostor u novom Wolf kondo kompleksu u Kolašinu je prilika koja se ne propušta! Luksuzno opremljeni stanovi različite kvadrature i potencijalne namjene, u samom centru grada, nude savršenu priliku za odmor, relaksaciju i rad u jednom od najljepših krajeva Crne Gore. Izgradnja i dizajn svakog stana i apartmana u sklopu kompleksa prati najviše evropske standarde u gradnji i podrazumijeva korišćenje visokokvalitetnih materijala u svim fazama razvoja i opremanja kompleksa.

Kako do nekretnine? Lako!


Ono što čini  ponudu stambenih prostora u okviru Wolf Condominiuma posebno atraktivnom i jedinstvenom jeste mogućnost kupovine uz definisan plan avansnog plaćanja. Ovaj model omogućava da se, kroz inicijalno obezbjeđivanje jednokratnog učešća u visini od 30% ukupnog iznosa, preostali iznos isplaćuje  u mjesečnim\kvartalnim ratama sve do samog završetka izgradnje.

Opcija izdavanja stana moguća je kroz saradnju sa kondo hotelom kojim upravlja Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje renomirana hotelska grupacija Casa del Mare. 

Wolf Condominum, idealno mjesto za odmor i rekreaciju, ali i vrlo profitabilna investicija

Na samo 30 minuta vožnje od Podgorice, u samom centru Kolašina, jednoj od najatraktivnijih investicionih i turističkih destinacija u Crnoj Gori i regionu, gradi se novi stambeno-turistički kompleks koji će u svom sastavu imati kondo hotel, prvi te vrste na sjeveru Crne Gore, kao i ekskluzivni restoran jedinstvenog gastronomskog koncepta, i moderno opremljen wellness i spa centar. Kako bi u potpunosti odgovorio na sve potrebe svojih budućih rezidenata i posjetilaca, kompleks će obuhvatiti i različite komplementarne sadržaje koji omogućavaju bezbrižan odmor i boravak svima koji tu borave, uključujući, između ostalih, skijašnicu, igraonicu za djecu, kafiće, suvenirnicu, frizerski salon, prodavnicu, turističku agenciju. 

Wolf Condominum ima za cilj da, kroz koncept kondo hotela i turističkih apartmana i stanova, postane planinsko mjesto za odmor i investiciju, kao i da svojim sadržajem obogati turističku ponudu Kolašina i pruži dodatni stimulans njegovom, ali i razvoju čitavog sjevernog dijela Crne Gore.

Iako je prodaja jedinica počela prije dva mjeseca, interesovanje je ogromno, što potvrđuje procjenu o atraktivnosti Kolašina i sigurnosti povrata investicije za potencijalne kupce. Wolf Condominium kreiran je sa ambicijom da stvori zajednicu, koja njeguje jedinstvenost kako njenih članova, tako i prirode koja ga okružuje, te tradicije i mentaliteta koji ovaj predio Crne Gore čine onim što jeste – budućnosti crnogorskog turizma. 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uložite novac u bezbrižnije sjutra!

Želite da saznate više? 

Za više informacija o prodaji ovih tipova apartmana kontaktirajte nas mailom na info@wolfcondominium.me ili telefonom na 067/999-888.