Poslovni prostori

Poslovni prostori u sklopu Wolf Condominium kompleksa planirani su za prodaju i iznajmljivanje komplementarnim tipovima biznisa i brendova, sa posebnim naglaskom na lokalno. Planirano je da posjetioci i vlasnici hotelskih i stambenih jedinica u sklopu kompleksa imaju sve ono što očekuju u urbanom okruženju i sav sadržaj koji im je potreban za kvalitetan odmor i rekreaciju, a vlasnici poslovnih prostora pristup njihovoj ciljnoj grupi.

Zbog oblika zgrade koji podsjeća na slovo U, unutrašnje dvorište biće sigurna oaza u srcu kompleksa, puna različitih sadržaja u funkciji jedinstvenog doživljaja i zdravih stilova života. Blizina ski centrima Kolašin 1450 i Kolašin 1600 i Nacionalnom parku „Biogradska gora” pruža obilje relaksacije i mogućnosti aktivnog života uz korišćenje dostupnih sadržaja i uživanjem u nizu sportskih i rekreativnih aktivnosti.

Zašto je za poslovni prostor Kolašin idealna lokacija?

Zbog činjenice da je Kolašin jedna od najatraktivnijih turističkih lokacija na sjeveru Crne Gore, te da je otvaranjem prve dionice autoputa Bar-Boljari značajno poboljšana saobraćajna dostupnost destinacije, to čini ovaj grad izuzetnom prilikom za proširivanje biznisa i investiciju upotpunjavanjem sadržaja koji se u njemu nudi.

U sklopu Wolf Condominium kompleksa dostupno je devet poslovnih jedinica, kvadrature od 28m² do 97m².