Wolf Condominium
O Projektu

Crna Gora je prepoznata kao zemlja bogata prirodnim raznolikostima na malom prostoru, zemlja kontrasta i različitosti sa bogatim kulturno-istorijskim nasljeđem, a njen sjeverni region kao dio koji krije veliki turistički potencijal. Razvoj i ulaganje u Sjever važni su je za obogaćivanje turističke ponude Crne Gore, ali i njeno pozicioniranje kao turističke i investicione destinacije.

Novi kondo hotel u Kolašinu

Analizom tržišta i osluškivanjem potreba lokalnog stanovništva i društva, sa ambicijom da se turistički potencijal Kolašina i cijelog Sjevera na pravi način iskoristi i valorizuje, započeta je realizacija projekta izgradnje Wolf Condominium kompleksa.

Wolf Condominum, jedinstveni turistički i apartmanski kompleks u Kolašinu, će u svom sastavu imati hotel visoke kategorije, stambeno-poslovne prostore, ekskluzivni restoran, wellness i spa centar, ali i druge komplementarne sadržaje potrebne za svakodnevno funkcionisanje.

Misija izgradnje projekta Wolf Condominium

Razvoj turističke ponude u Kolašinu

Postavljanjem temelja za ono što će uskoro biti poslovno-turistički apartmani, stanovi, poslovni prostori i prvi kondo hotel u Kolašinu ovim projektom stvara se posebna planinska lokacija za odmor i rekreaciju, pruža mogućnost za profitabilnu investiciju, ali i daje prostor za unapređenje turističke ponude u Kolašinu i razvoj turističke i druge privrede sjevernog regiona Crne Gore.

Unapređivanjem i upotpunjavanjem turističke ponude Kolašina i odgovaranjem na potrebe budućih stanara i posjetilaca, izgradnjom ovog kompleksa poboljšaće se iskustvo turista, povećati broj smještajnih kapaciteta visoke kategorije u Kolašinu i na Sjeveru uopšte i diversifikovati turistički proizvodi i usluge koje će u budućnosti biti dostupne.

Energetska efikasnost i očuvanje životne sredine

U procesu izgradnje samog kompleksa vodilo se računa o održivosti i očuvanju prirodne sredine i resursa, te povećanju energetske efikasnosti objekta, kao i o uklapanju u ambijentalni izgled grada korišćenjem karakteristika u projektovanju tipičnih za arhitekturu ovog rejona.

Dizajn kompleksa oslikava suptilnost ljepote sjevera, koji se organski uparuje sa raskošnom vegetacijom i planinskim vrhovima koji ga okružuju. Budući kompleks ima za cilj da svojim sadržajem i izgledom dodatno oplemeni postojeći ambijent ove dobro poznate crnogorske turističke destinacije, istovremeno doprinoseći intenzivnijem i ciljanom obogaćivanju i promociji turističke ponude grada i zemlje.

O investitoru projekta

Investitor na projektu izgradnje Wolf Condominium kompleksa je crnogorska kompanija BB Invest Group, investiciona kompanija sa sjedištem u Podgorici, čija su polja djelovanja investicije u turizmu i građevinarstvu.

Prepoznajući potencijal rasta i razvoja Crne Gore u oblastima od značaja za njenu ekonomiju, kompanija BB Invest Group kontinuirano analizira i osluškuje potrebe tržišta sa ciljem stvaranja nove vrijednosti u zajednici u kojoj posluje, pritom stavljajući fokus na kvalitetu i visokom standardu u svakom segmentu poslovanja i djelovanja.

Ističući značaj ekoloških i društvenih vrijednosti kod potencijalnih kupaca i klijenata pri donošenju odluke o investiciji, BB Invest Group pažljivo bira partnere i tehnologije koji prate implementaciju misije i vizije kompanije, i svih projekata koje kompanija trenutno realizuje i koje će realizovati u budućnosti.