Novosti

Napreduje izgradnja novog stambeno-ugostiteljskog kompleksa Wolf Condominium u Kolašinu

Radovi na izgradnji Wolf Condominiuma, turističkog kompleksa u srcu Kolašina teku predviđenom dinamikom, a u toku je i razvoj brenda kondo hotela. 

Novi turistički kompleks u srcu Kolašina, Wolf Condominium, čije je otvaranje planirano tokom 2024. godine, razvija se punim intenzitetom, a investitor, BB Invest Group, navodi da radovi teku planiranom dinamikom. “Imperativ je da ispoštujemo rokove izgradnje, zbog čega se trudimo da budemo korak ispred, oslanjajući se na jedinstven tim i partnere koji su itekako posvećeni izgradnji ovog kompleksa,” rekao je Marko Čanović, izvršni direktor kompanije BB Invest Group. “Radovi napreduju dobro, a dinamika koju smo predvidjeli za 2022. godinu se poštuje i u tom smislu nema kašnjenja. Posebno nas raduje činjenica da se interesovanje za kupovinu rezidencijalnih jedinica u okviru kompleksa povećava iz dana u dan, kako privatnih kupaca, tako i onih koji su poslovno orjentisani. U prilog tome govori podatak da su poslovni apartmani u potpunosti prodati,” dodao je Čanović.

Detalji brenda kondo hotela biće poznati do kraja godine 

U sklopu Wolf Condominium kompleksa poslovaće i kondo hotel sa 60 smještajnih jedinica, kojim će upravljati menadžment kompanija Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare. Ime hotela koji će činiti centralni dio kompleksa biće poznato do kraja godine, a investitor najavljuje da će se ubrzo krenuti i sa prodajom hotelskih apartmana. 

Trenutno smo u fazi razvoja brenda hotela, definisanja posljednjih detalja sa operaterom i vjerujem da ćemo uskoro moći i ovaj segment da podijelimo sa javnošću, te da krenemo sa prodajom soba u sklopu kondo hotela, za šta već postoji veliki broj upita,” zaključuje Čanović.

Wolf Condominium – novi kvalitet turističke ponude Kolašina i sjevera Crne Gore

Idealno pozicioniran, na tek par minuta hoda od centra Kolašina i deset minuta vožnje od ski staza, Wolf Condominium kompleks podrazumijeva kondo hotel sa 60 hotelskih jedinica, 64 stana i turistička apartmana, te devet poslovnih prostora koji su namijenjeni biznisima koji će svojim uslugama i proizvodima odgovoriti na potrebe svih posjetilaca kompleksa – poput skijašnice, igraonice za djecu, apoteke i drugih sličnih sadržaja. Takođe, u sklopu ovog elitnog kompleksa, kupci će na raspolaganju imati spa i wellness centar prefinjenog dizajna,  teretanu, bazen i ekskluzivni restoran koji će, kombinacijom najrazličitijih ukusa, originalnih recepata i najviših gastronomskih standarda, omogućiti potpuno autentični ugostiteljski doživljaj. 

Wolf Condominium će, stavljajući u prvi plan ambijent i atmosferu planine, svim posjetiocima omogućiti jedinstveno iskustvo luksuznog i intimnog odmarališta, a biznisima koji u okviru njega posluju aktivnu lokaciju tokom čitave godine. 

Izgradnja kompleksa obima 13.000 kvadratnih metara započeta je ovog ljeta, a završetak svih radova očekuje se u naredne tri godine. 

Više informacija o samom projektu kao i uslovima prodaje zainteresovani mogu dobiti upitom na email adresu info@wolfcondominium.me, pozivom na broj 067 999 888 ili posjetom vebsajtu www.wolfcondominium.me.