Novosti

Kreće prodaja smještajnih jedinica u okviru kondo hotela u Wolf Condominium kompleksu

Veliko interesovanje kupaca za ulaganje u sklopu novog turističko-ugostiteljskog objekta u Kolašinu.

Prodaja jedinica u sklopu kondo hotela, koji će poslovati u okviru Wolf Condominium, novog turističko-rezidencijalnog kompleksa u Kolašinu, startuje ovog decembra. Kondo jedinice se prodaju namještene u skladu sa projektom enterijera, koji zadovoljava najviše estetske i kriterijume održivosti. 

U ponudi su dva tipa jedinica: hotelske sobe kvadrature od 25,53 m2 do 29,29 m2 i hotelski apartmani kvadrature od 43,62 m2 do 99,97 m2.

Operater kondo hotela, koji će činiti centralni dio Wolf Condominium kompleksa, biće menadžment kompanija Casa Hospitality Management u okviru koje posluje renomirana hotelska grupacija Casa del Mare, a brend hotela biće uskoro poznat široj javnosti. 

“Sa velikim zadovoljstvom počinjemo prodaju hotelskih jedinica u sklopu kondo hotela.  To će biti naročiti izazov, ali i zadovoljstvo, jer već neko vrijeme razgovaramo sa potencijalnim kupcima, koji imaju želju za više od jedne jedinice,” rekli su u BB Invest Group, koji je investitor na ovom projektu. “Cilj nam je da, zajedno sa partnerima, stvorimo održivu oazu za odmor i uživanje, što će biti evidentno u svakom aspektu hotela – od enterijera, pa do gastronomske usluge,” istakli su oni.

Pored toga što je zbog svojih sadržaja u okviru, ali i van kompleksa idealno planinsko mjesto za odmor, slijedeći koncept kondo hotela i turističkih apartmana, Wolf Condominum predstavlja i savršenu priliku za investiciju. Prednosti kupovine apartmana u Wolf-u su brojne – različite vrste sadržaja koje zadovoljavaju kriterijume svjetskih standarda, idealna lokacija i blizina gradu, ali i skijalištu, mogućnost povrata investicije i, na koncu, vlasništvo nad nekretninom u Kolašinu, jednoj od najbrže rastućih investicionih destinacija u našoj zemlji.

Izgradnja kompleksa obima preko 12.000 kvadratnih metara započeta je ovog ljeta, a završetak svih radova očekuje se tokom 2024. godine. 

Više informacija o ponudi i cijenama hotelskih jedinica zainteresovani mogu dobiti na našoj web strani www.wolfcondominium.me ili putem maila info@wolfcondominium.me i telefona 067 999 888.