Kondo hotel

Budući kondo hotel u sklopu Wolf Condominium-a je planiran u centralnom dijelu objekta i kao takav je odvojen zasebnim ulazom od ostatka kompleksa. Kondo hotel će imati 60 smještajnih jedinica, a jedinstvenim stilom gradnje i pažljivo biranim enterijerom biće pružen komfor i udobnost na visokom nivou svima koji budu u njemu boravili.

HOTELSKA SOBA (25.53m2)

HOTELSKA SOBA (28.53m2)

HOTELSKA SOBA (25.24m2)

HOTELSKI APARTMAN (43.62m2)

HOTELSKI APARTMAN DUPLEKS (48.14m2)

HOTELSKI APARTMAN DUPLEKS (46.28m2)

HOTELSKI APARTMAN DUPLEKS (45.25m2)

HOTELSKI APARTMAN DUPLEKS (47.09m2)

HOTELSKI APARTMAN DUPLEKS (99.97m2)

Luksuzni sadržaji koje će imati kondo hotel na sjeveru Crne Gore

U sklopu kompleksa svim kupcima i posjetiocima će biti dostupan spa i wellness centar, zajedno sa teretanom i bazenom, te ekskluzivni restoran gastronomskog koncepta jedinstvenog na sjeveru Crne Gore i hotelski bar. Pored hotelskih sadržaja biće dostupni i brojni drugi komplementarni sadržaji na lokaciji, čime će se značajno unaprijediti smještajna i sadržajna ponuda Kolašina.

Arhitektura i dizajn u skladu sa prirodom

Budući kondo hotel je rođen iz jednostavne, ali ambiciozne ideje – da svima koji u njemu budu boravili ponudi radosti odmora na planini u toku cijele godine, privilegije hotela visoke kategorije i ugodnost doma. Arhitektura kondo hotela i kompleksa je zasnovana na suptilnoj kombinaciji klasičnog i savremenog stila, u savršenom skladu sa prirodom koja ga okružuje i u simbiozi između modernog i kontinuiteta arhitektonskih tradicija karakterističnih za sjever Crne Gore.

Pažljivo birani izgled i enterijer kondo hotela, u kombinaciji sa veličanstvenim pejzažima koji ga omeđuju i svim pratećim sadržajima, pružiće gostima jedinstveno okruženje i smještaj u Kolašinu, a boravak u ovom dijelu Crne Gore nezaboravan doživljaj. Različitost sadržaja omogućiće da svi posjetioci koji budu boravili u kondo hotelu u potpunosti iskoriste prednosti koje im nudi cijeli kompleks.

Kondo hotel će voditi kompanija sa velikim iskustvom u hotelijerstvu

Upravljanje kondo hotelom biće povjereno iskusnom hotelskom operateru Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, koji će osigurati besprekorno funkcionisanje svih jedinica i obezbijediti kvalitetnu uslugu, gostoprimstvo, gastronomiju, očuvanje tradicije i kulture, ali i modernih trendova kao nezaobilaznih činioca novog doba, spajajući sve navedeno i pretvarajući ga u posebno iskustvo za vlasnike i sve posjetioce.