Novosti

Izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa “Wolf Condominium” dobila odobrenje glavnog državnog arhitekte

Kompanija BB Invest Group planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta sa kondo hotelom kategorije četiri zvjezdice u Kolašinu, za šta je dobila i zeleno svjetlo glavnog državnog arhitekte.

Spratnost planiranog stambeno-poslovnog objekta biće (Po-2) + (Po-1) + P + 3 + Pk (+Tv), odnosno imaće dvije podzemne etaže, prizemlje, tri sprata, potkrovlje i tavan. Ukupna bruto građevinska površina kompleksa iznosi preko 12,000m².

Na prizemlju se nalaze hotelski lobby sa odgovarajućim brojem mjesta za sjedenje, glavno komunikaciono jezgro sa dva lifta i stepeništem. U sjevernom dijelu prizemlja smješteni su hotelski bar i restoran koji čine enterijersku cijelinu. Južni dio prizemlja čine recepcija sa pratećim prostorima, igraonica, skijašnica, apoteka i turistička agencija.

Turističko-poslovni apartmani projektovani u sjevernim i južnim krakovima objekta, odvojeni su od hotela, i posjeduju svoje pojedinačno komunikaciono jezgro. Na završnoj etaži potkrovlja sa tavanom projektovane su dvije cijeline, i to hotelska i cijelina stambene namjene. Ovaj dio ujedno predstavlja najluksuzniji dio objekta.

Pored hotelskog i turističko-poslovnog dijela kompleksa, u dvije etaže ispod prizemlja planirane su garaže, tehničke prostorije i spa i wellness centar.

U skladu sa planskom dokumentacijom projekta, završetak radova na Wolf Condominium kompleksu planiran je 2024. godine.