Investiranje u nekretnine

Wolf Condominium – idealno mjesto za odmor i rekreaciju, ali i vrlo profitabilna investicija

Wolf Condominium kompleks, čija je izgradnja započeta u julu 2022. godine, a završetak radova planiran za jesen 2024. godine, nalazi se na svega par minuta hoda od centra Kolašina i deset minuta vožnje od ski centara Kolašin 1450 i Kolašin 1600. Ova lokacija predstavlja posebnu povoljnost za kupce i posjetioce, obzirom da je zahvaljujući blizini gradskim i drugim sadržajima pozicioniran tako da može da odgovori na sve zahtjeve svojih rezidenata, bilo da žele da uživaju u različitim aktivnostima u zimskim ili ljetnjim mjesecima.

Ekskluzivni sadržaji

Prvi stambeno-poslovni prostor ovoga tipa na sjeveru zemlje će u svom sastavu imati sve ono što je potrebno svim posjetiocima za kvalitetan i raznovrstan odmor i rekreaciju. U svom sastavu, Wolf Condominum kompleks će imati hotel visoke kategorije, stambeno-poslovne prostore, ekskluzivni restoran, wellness i spa centar, ali i druge komplementarne sadržaje potrebne za svakodnevno funkcionisanje.

Lokacija i isplativost investicije u nekretnine poslovnog/stambenog/turističkog tipa

Zahvaljujući novootvorenom autoputu, udaljenost Kolašina i 43km dugih skijaških i brojnih planinarskih staza u njegovom okruženju od Podgorice i najvećeg i najpovezanijeg aerodroma u zemlji, je manja od sat vremena. Uz to, činjenica je da je Kolašin jedna od najbrže rastućih turističkih destinacija i grad u koji vrijedi ulagati. Takođe, Kolašin je i najveći zimski turistički centar u Crnoj Gori. Sve ovo omogućava brz i optimalan povrat investicije u nekretninu kroz neki od postojećih modela kupovine apartmanskih, stambenih, poslovnih ili kondo jedinica, uz brojne druge svakodnevne pogodnosti u kojima kupci mogu uživati.

Pored toga, mogućnosti koje se nude investiranjem u nekretninu ovog tipa i ostvarivanjem prihoda od zakupa tokom cijele godine, kao i potencijal rasta vrijednosti investicije tokom vremena, argument su više pri donošenju odluke o opravdanosti ove vrste ulaganja.

Zagarantovano besprekorno vođenje i održavanje kompleksa i kondo hotela

Prilikom odabira glavnog operatora kondo hotela, koji se nalazi u centralnom dijelu Wolf Condominium kompleksa, vodilo se računa da to bude domaći brend koji će imati senzibilitet i odgovornost prema sredini i zajednici u kojoj se nalazi i posluje, i čije karakteristike i potrebe dobro poznaje, istovremeno njegujući i promovišući sve njene specifičnosti.

Ostvarivanjem saradnje sa eminentim i iskusnim operaterom u oblasti hotelijerstva i ugostiteljstva kao što je Casa Hospitality Management, u okviru koje posluje hotelska grupacija Casa del Mare, besprekorno funkcionisanje čitavog kompleksa kojim se garantuje kvalitet i visok standard u upravljanju je zagarantovano svim kupcima i posjetiocima. Pored efikasnog upravljanja kondo hotelom, operater će biti zadužen i za održavanje cjelokupnog objekta, što osigurava uniformnost u pristupu i kontinuirani kvalitet u pružanju usluga posjetiocima, a vlasnicima jednu brigu manje za njihovu investiciju.

Zašto je ovakva investicija u nekretnine perspektivna?

Ovo su samo neki od razloga zašto nema dileme oko isplativosti i sigurnosti ulaganja u Wolf Condominium kompleks:

  • Lokacija u gradu na 300m od glavne pješačke zone, blizina i lak pristup najvećim skijalištima
  • Povoljna lokacija, dobra povezanost sa glavnim gradom i najvećim aerodromom u zemlji, kao i ostatkom Crne Gore
  • Prisustvo renomiranog domaćeg hotelskog i ugostiteljskog operatera – redovno održavanje i briga o svim aspektima funkcionisanja kompleksa
  • Direktan pristup raznovrsnim prirodnim i kulturnim sadržajima i iskustvima koja oni nude.

    Imajući u vidu potencijal koji nudi sjever Crne Gore, buduće unapređenje i dalje ulaganje u njegov privredni i drugi razvoj i infrastrukturnu povezanost, konkurentna i pogodna cijena kvadrata hotelskog, stambenog ili poslovnog prostora u okviru kompleksa stvara priliku i mogućnost za adekvatnu ekonomsku opravdanost investicije u nekretnine u Kolašinu, a samim tim i dobit za svakoga ko se za ovaj korak i odluči.